Utánvéttel készpénzben

Amennyiben ezt a fizetési módot választod, akkor a kiszállításkor a sofőrnek kell kifizetni az egész heti rendelés ellenértékét. Kérjük készüljetek a pontos összeggel, kis címletekkel, mivel a futáraink nem mindig tudnak nagyobb összegekből visszaadni. 


Előre utalás

Lehetőség van előre utalással kifizetni a megrendelni kívánt termékeket. Ebben az esetben az utaláshoz szükséges információkat minden esetben emailben és a megrendelést követően is láthatóvá tesszük számodra.

Kedvezményezett: Nemsüti Kft. Közlemény/megjegyzés: Kérjük, tüntesd fel a rendelési számot (pl.: 6666) Számlaszám: 12011344-01204784-00100001 (Raiffeisen Bank)

 

A megjegyzés rovatban, kérjük, mindig tüntesd fel a kapott rendelésszámot.
A rendelés feldolgozása az utalás beérkezése után kezdődik.

Paypal –  fejlesztés alatt

Webáruházunkban lehetőséged van Paypal fizetésre. Ha nincs Paypal fiókod, fizethetsz a bankkártyád segítségével is! További információ a Paypalról

Barion kártyás fizetés

Fizetési információk – Mit jelent a BARION™?

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetniwebáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátaidnak. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Fizess kényelmesen bankkártyával

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli! Fizetéshez használhatod:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat

Fizess kényelmesen bankkártya nélkül

Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid, üzletfeleid tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcímed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

Ingyenes

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen és nem is lehet felára. A regisztráció és a Barion mobilalkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes, és az is marad.Nincs havi díj sem.

Kövesd vásárlásaidat

A Barion alkalmazásokkal követheted vásárlásaidat, a weben vagy mobilon. Az ingyenes Barion tárca azonnal jelzi minden vásárlásodat, még azt is látod, mit vettél. Barion egyenleged is itt kezelheted, illetve pénzt küldhetsz vagy fogadhatsz.

Első a biztonság

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 2048 bites TLS titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót.A böngésződ zöld színnel jelzi,ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja:

fizetési információ

A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki. További Fizetési információk: Barion